Iltapala tai ruoka yleensäkin tuottaa aina välillä päänvaivaa ja niin tälläkin kertaa. Yleensä myös ensin miettii jotain ja lopulta se päätyy aivan eri muotoon ja niin tälläkin kertaa. Olen jo kauan aikaa halunnut kokeilla karamellisoitua sipulia ja löysinkin hyvän ohjeen siihen Viinilehden sivuilta ja se sopi patongin väliin hyvin jauhelihan kanssa, tämä olikin oma suosikkini♡
Täytetyt patongit
2 esipaistettua patonkia
2 tomaattia
2 mozzarellaa
basilikaa
pestoa
salaattia
jauhelihaa
tryffelimajoneesia
timjamia
1 sipuli
1 dl makeaa olutta
0,5 dl fariinisokeria
balsamicoa
Kypsennä patongit pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa sipuli ensin puoliksi ja sitten viipaleiksi.
Lisää olut kattilaan ja anna kiehua hetken liedellä.
Lisää joukkoon sipulit, fariinisokeri, muutama timjami oksa ja balsamico.
Anna kiehua noin 30 minuuttia.
Kypsennä jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.
Leikkaa tomaatit ja mozzarellat viipaleiksi.
Leikkaa kypsät patongit halki.
Täytä toinen patonki tryffelimajoneesilla, muutamalla salaatinlehdellä, jauhelihalla, timjamin lehdillä ja karamellisoidulla sipulilla.
Leikkaa patonki vielä kahtia keskeltä.
Täytä toinen patonki pestolla, tomaatilla, mozzarellalla ja basilikalla.
Leikkaa myös tämä täytetty patonki kahtia keskeltä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti