Niinkuin edellisessä postauksessani kerroin, me muutettiin omaan ensimmäiseen omakotitaloon ja täällä odotti oikeastaan koko alakerran remontointi. Näin ollen aikani menee suurimmaksi osaksi siihen, mutta koska ihmisen on pakko saada mahaansa aina aika ajoin jotain, tein meille vähän aika sitten helpoksi ruuaksi aurinkoista kanapastasalaattia. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa näitä Valion paljon mainostettuja dippi kastikkeita ja toimivat mainiosti ainakin tässä käyttötarkoituksessa!
Aurinkoinen kanapastasalaatti
1 kg broilerin rintafileitä
1 paprika
1 rs kirsikkatomaatteja
tummia viinirypäleitä
1 prk persikkaa
1 rs ananasta
½ kurkku
200 g tummaa makaronia
2 prk Valion dippi kastiketta paprika & chili
Kypsennä broilerin rintafileet paketin ohjeen mukaan, pilko paloiksi ja anna jäähtyä.
Keitä makaronit kypsiksi ja anna jäähtyä.
Leikkaa paprika, kirsikkatomaatit, persikka, ananas ja kurkku sopivan kokoisiksi paloiksi ja sekoita ne viinirypäleiden kanssa kulhossa.
Lisää joukkoon jäähtyneet makaronit ja broilerin palat.
Sekoita vielä tasaiseksi dippikastikkeen kanssa.
Anna maustua hetken jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti