Olemme viime aikoina muutaman kerran tehty kotona iltapalaksi, meidän itse nimittämää, pitsukkaa. Eli pitsaa tortillalätyn päälle. Laitoin omaan Instagramiin kuvaa pitsukasta ja muutamat tutut kyselivät ohjeen perään, joten ajattelin sen kirjoittaa tännekkin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tämä onkin mainio esimerkiksi iltapala sen helppouden ja nopeuden takia, plus tästä saa myös kevyemmän valitsemalla täytteet oikein ♥️
Pitsukka
tortillalättyjä
ketsuppia
juustoraastetta
kylmäsavustettua lohta
parsaa
fetaa
versoja
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Levitä lättyjen päälle pieni määrä ketsuppia pohjalle.
Levitä ketsupin päälle juustoraastetta niin, että pohjalla on sitä tasaisesti.
Pese ja leikkaa parsat ensin pitkittäis suunnassa ja sitten vielä kahtia.
Asettele parsan palat ja kylmäsavustettua lohta pitsan päälle.
Paista uunin keskitasossa noin 5-10 minuuttia tai kunnes pitsa näyttää valmiilta.
Murusta kuuman pitsan päälle vielä fetaa ja lopuksi ripottele versoja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti