Pasta on yhtä herkkuani ja siitä saa tehtyä montaa erilaista ruokaa. Aurajuustosta tykkään jos sitä ei ole liikaa, mutta aurajuustokastikkeeseen mihin sitä saa laittaa runsaalla kädellä, rakastuin entisessä työpaikassani.
Tällä kertaa pastan ja kastikkeen seuraksi valittiin broilerin rintafilettä, mutta tähän toimii myös erittäin hyvin esimerkiksi lohimedaljongit. Taas yksi nopea, helppo, mutta älyttömän herkullinen resepti!
Tällä kertaa pastan ja kastikkeen seuraksi valittiin broilerin rintafilettä, mutta tähän toimii myös erittäin hyvin esimerkiksi lohimedaljongit. Taas yksi nopea, helppo, mutta älyttömän herkullinen resepti!
Broilerpastaa aurakastikkeella
hunajamarinoitua broilerin rintafilettä
pinaatti -tuorepastaa
Aurakastike:
2 rkl voita
½ sipuli
4 dl ruokakermaa
1 pss Aura murua
mustapippuria
suolaa
Valmista broilerin rintafileet pannulla tai uunissa kypsiksi ja leikkaa ne vaakasuunnassa paloiksi. Valmista tuorepasta keittämällä pari minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.
Lämmitä kattilassa ja pannulla voi sulaksi ja kuullota siinä sipuli.
Lisää joukkoon ruokakerma ja aurajuusto.
Lämmitä niin kauan että aurajuusto on sulanut kerman joukkoon.
Lisää mausteet ja maista maku.
Kastike saa olla aika paksua, mutta jos se jää liian löysäksi voit pienessä kulhossa sekoittaa vettä ja jauhoja tasaiseksi tahnaksi ja lisätä sen kastikkeen joukkoon. Lämmittele kastiketta vielä sen jälkeen niin, että tahna liukenee joukkoon ja kastike paksuuntuu.
Kaada valmis kastike pastan joukkoon ja sekoittele niin, että sitä on joka pastassa.
Nauti broileri palojen kanssa.
Nauti broileri palojen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti