maanantai 2. tammikuuta 2017

Pinaatti-tonnikala lasagne

Tämä kuuluu myös kategoriaan helppoa, nopeaa, terveellistä ja hyvää! Alkuperäinen resepti löytyy Kuntoplussan sivuilta. Itse olen kuitenkin esimerkiksi käyttänyt pakaste pinaattia jolloin pääsee helpommalla, eikä tarvitse ryöpätä. Kalana olen tykännyt käyttää tonnikalaa.


Pinaatti-tonnikala lasagne

2 pkt pakaste pinaattia
200 g raejuustoa
4 lasagne levyä
2 prk tonnikalaa paloina öljyssä
3 kananmunaa
basilikaa
4-5 tomaattia
juustoraastetta
suolaa
pippuria
oreganoa

Laita uuni kuumenemaan noin 200 asteeseen. Sulata pakaste pinaatti ja sekoita siihen joukkoon raejuusto. Levitä seos vuoan pohjalle ja sen päälle lasagnelevyt.
 
Valuta tonnikaloista öljyt. Keitä kananmunat ja pilko ne pieneksi. Sekoita tonnikala, kananmunat ja basilika. Levitä seos lasagnelevyjen päälle.
Pilko tomaatit viipaleiksi ja levitä ne tonnikalan päälle. Sirottele myös halutut mausteet tomaattien päälle. Lopuksi päällimmäiseksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja lasagne näyttää valmiilta.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti