lauantai 9. helmikuuta 2019

Kylmäsavustettu lohi -leipä

Näin netissä kuvan herkullisen näköisestä lohi leivästä ja taas sitä oli saatava juhliin tarjoilupöytään. Ainoa miinus omassa leivässäni oli, että avokadoni oli aivan liian raakoja. Jos ne olisivat olleet sopivan kypsiä, olisi leipä ollut täydellisen herkullinen!
Ja mitkä värit ja kauneus ♥️
Laitoin myös tämän herkun kokoamisesta videon Instagram tililleni, käykäähän kurkkaamassa!


Kylmäsavustettu lohi -leipä

paahtoleipää
kylmäsavulohta
avokadoa
silmusalaattia
pellavansiemeniä
sitruuna

Leikkaa paahtoleivistä kannat pois ja halkaise kahtia.
Leikkaa kylmäsavulohesta noin 1-2cm leveitä soiroja.
Leikkaa avokadot 0,5cm paksuisiksi paloiksi.
Paahda paahtoleivät paahtimessa.
Lisää paahdettujen leipien päälle lohta sopiva määrä.
Lisää pari viipaletta avokadoa lohen päälle.
Purista sitruunasta hiukan mehua leivän päälle.
Lisää lopuksi päälle silmusalaattia ja hyppysellinen pellavansiemeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti