torstai 3. tammikuuta 2019

Kanasalaatti

Meidän tyttöjen pikkujouluihin tein tällä kertaa meille kanasalaattia tarjottavaksi. Useasti minua inspiroinut isosiskoni teki joskus meidän siellä ollessa saman tyyppistä kanasalaattia, mihin kokosi kaikkea mitä kaapeista löytyi. Meillä ei useasti kaapista löydy hunajamelonia, kiiviä tai mozzarellaa mutta idea oli minusta hyvä ja niin tämä salaatti sai ideansa. Tytöt vitsailivatkin minun tullessa pikkujouluihimme, että odottivat "perus kanasalaattia" mutta olisi se pitänyt arvata minun ollessa asialla ettei se ihan tavalliselta kanasalaatilta näytä. Näyttävyyttäkin tältä salaatilta löytyy, kelpaa koristamaan vaikka joidenkien juhlien pöytää tai tehdä tätä iltapalaksi rakkaalle ♥️


Kanasalaatti

1 pss salaattisekoitusta 
1/4 hunajamelonia
1/4 vesimelonia
½ rs tummia viinirypäleitä
1 pss mozzarella helmiä
½ rs fetaa
1 rs kirsikkatomaattia
½ kurkku
3 kiiviä
1 kg broilerin rintafilettä
balsamico kastiketta
auringonkukansiemeniä

 Valmista broilerin rintafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa fileet paloiksi.
Leikkaa melonit, kurkku, kiivit ja kirsikkatomaatit myös paloiksi.
Levitä tarjoilualustalle esimerkiksi leikkuulaudalle tai tarjottimelle alimmaikseksi salaattisekoitusta.
Ripottele päälle melonin palat, viinirypäleet, mozzarellat, feta, kirsikkatomaatit, kurkun palat ja kiivit.
Laita päälimmäiseksi broilerin rintafileet palat, pursota päälle balsamico kastiketta ja ripottele auringonkukansiemeniä.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti