Pikkujoulut tyttöjen kanssa menee yleensä nyyttäri meiningillä, kaikki tekee tai tuo jotain yhteistä syömistä. 2017 vuoden pikkujouluihin tein meille Annin uunissa sivuilta löydetyn ohjeen mukaan suolaisia nyyttejä, mitä kuitenkin hiukan muuttelin.
Kana-cheddarnyytit
6 lehtitaikinalevyä
noin 400 g hunajamaustettua broilerin rintafilettä
jalapenoja
2 dl cheddar juustoraastetta
1 dl kermaviiliä
2 prk taco Creme Bonjour tuorejuustoa
2 kananmunaa
mustapippuria
currya
Anna lehtitaikinalevyjen sulaa hetki huoneenlämmössä.
Leikkaa levyt kahtia ja painele puolikkaat muffinipellin koloihin.
Laita uuni kuumenemaan noin 200 asteeseen.
Kypsennä broileri ohjeiden mukaan ja leikkaa fileet pienemmiksi paloiksi.
Sekoita kulhossa kermaviili, tuorejuusto, mausteet ja kananmunat.
Viipaloi jalapenoja haluttu määrä hiukan pienemmiksi paloiksi.
Sekoita jalapenot, broilerin palat ja 1,5 dl cheddarista sekaisin.
Jaa broileri seos taikinakuppeihin pohjalle ja lisää päälle kermaviiliseosta.
Jaa päällimmäiseksi vielä loput cheddareista.
Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, mutta tarkkaile pohjan kypsyyttä.
Anna nyyttien jäähtyä, nosta tarjolle ja koristele esimerkiksi jollain vihreällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti