Talvi lähestyy ja ilmat viilenee, joten mikä sen parempaa ruokaa kuin lämmin keitto! Tällä kertaa se syntyi kanasta ja vihanneksista! Värikäs keitto myös piristää tätä harmaata aikaa!
Kana-vihanneskeitto
500 g broilerin pippurimaustettua rintafileitä
½ kesäkurpitsa
1 paprika
5 porkkanaa
1 rs Kotimaista Juureskuutio
3 perunaa
vettä
2 kanaliemikuutiota
persiljaa
Lisää 5 litran kattilaan noin 2-3 litraa vettä.
Laita kattila liedelle kiehumaan ja lisää liemikuutiot.
Anna kuutioiden liota veteen.
Kuori porkkanat ja perunat.
Pilko kaikki kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi ja lisää veteen.
Anna kiehua hiljalleen.
Kypsennä broileri pakkauksen ohjeiden mukaan.
Pilko rintafileet pienemmäksi paloiksi ja lisää keittoon.
Anna vielä hetki kiehua.
Varmista perunoiden kypsyys haarukalla.
Lisää valmiiseen keittoon silputtu persilja.
Maista liemi ja lisää halutessasi mausteita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti